2 minuten show

Poster 30x20min

Klik hier voor kaartjes à 5 euro!

Jouw ‘recht’ op airplay: de 2Minutenshow!

Én kans op spelen in Paradiso: 30x20Minutenfestival, 30 April!

17 april, om 20:00 uur maken we in de 2Minutenshow op pinguinradio.com bekend welke 30 bands morgen spelen op het 30x20Minutensfestival!

Load je beste track up van jouw act! Die wordt sowieso gedraaid op pinguinradio.com: 2 minuten in de 2Minutenshow op zondagavond tussen 20 en 21 uur.


Dan kan er gestemd worden. Door luisteraars en fans. Sta je die week in de Top3 dan wordt je de eerstvolgende uitzending van de 2Minutenshow weer gedraaid. Maar dan helemaal. Er kan dan weer op je gestemd worden en als je dan weer in de Top3 staat wordt je weer gedraaid en kan er weer worden gestemd. Tot 3x toe! Daarna kun je weer een nieuwe track uploaden enz. enz. Zo kun je voor je eigen airplay zorgen. Dat kost wel even moeite maar, hé, jij wil een rock ster worden….!

30x20Minutenfestival Paradiso, 4 editie

De 3o Acts met de meeste stemmen spelen op het 30x20Minutenfestival op 30 April in Paradiso. Dat is dus naast Airplay ook nog eens de natte droom van elke muzikant: spelen in de poptempel van Nederland, Paradiso! Op 17 April maken we bekend welke 30 bands de meeste stemmen hebben gekregen. De nummer 30 opent in de kelder, de nummer 1 sluit af in de grote zaal!

Stemmen!

Stemmen kan direct na de uitzending van de 2Minutenshow op Pinguinradio.com op Zondagavond tussen 20 en 21 uur. Stemmen kan tot 12 uur de zondag daarop. ’s Avonds in de uitzending wordt bekend gemaakt hoe de Top3 eruit ziet. Per persoon kun je per week 1x stemmen!

30 bands…

We verzamelen alle stemmen en kijken op 17 April welke 30 acts de meeste stemmen hebben gekregen. Die worden uitgenodigd om te komen knallen in Paradiso-Amsterdam!

Meld je dus nu aan. Doen!
Na 30 April is het nog steeds de moeite waard om te uploaden vanwege de airplay maar ook omdat je dan kans maakt op een Altersonic-spot tijdens Eurosnic/Noorderslag.

Meld je dus nu aan. Doen!
Volgende

De bands!

  • Helleveeg
  • MANKES
  • Purple Black
  • Gifter
  • Solid Issue
  • The Fall Of You
  • ob yaw
  • Maggie Brown
  • Naomi Heart
  • Johan Keeman

Schrijf je band in!

Vul alle velden in om een profiel voor je band aan te maken. Je kunt voor de eerste uitzendingen van de 2 Minuten Show maximaal 1 track uploaden. Kies dus goed uit met welk nummer je wilt doorbreken en dus kans maakt op een optreden in Paradiso!

Artist profile

2 Minuten show

* Verplicht

Stemmen!

Stemmen kan niet meer!

Wij weten al welke bands er mogen spelen tijdens het 30x20Minutenfestival in Paradiso op 30 April…
Vanavond maken we de complete line up bekend!!! Luisteren dus naar de 2Minutenshow op www.Pinguinradio.com
Jiehaaaa