Indian Askin begint het jaar met nieuw materiaal

Indian Askin

Indian Askin @ Young Art Festival

Aan het einde van het waanzinnige jaar van Indian Askin bracht de band ter gelegenheid van de laatste shows de tracks Drinkin Time en Crazy uit via de Paradiso Vinyl Club. Sinds afgelopen vrijdag zijn deze ook digitaal beschikbaar.

Met twee Edison nominaties (Rock en Beste Nieuwkomer) èn een nieuwe clubtour in de zak gaat deze band extra lekker het nieuwe jaar in. Ook een buitenlands avontuur lonkt… De band deed al een paar Europese voorprogramma’s van De Staat en ze vielen op bij Spotify UK die Drinkin Time afgelopen vrijdag in hun New Music Friday playlist plaatste? Daarom trapt Indian Askin 2017 af met een show op Eurosonic!

LIVEDATA 13/01 Eurosonic, Groningen 13/04 Grenswerk, Venlo  14/04 Bibelot, Dordrecht 15/04 De Schuit, Katwijk 21/04 Gebouw-T, Bergen op Zoom 22/04 De Vorstin, Hilversum 11/05 Podium Victorie, Alkmaar 12/05 De Pul, Uden 13/05 Nirwana, Lierop