Drive like Maria naar SXSW 2017

Drive Like MariaDrive like Maria is toegevoegd aan de officiele line-up van SXSW, het grootste muzikale showcase festival ter wereld welk elk jaar plaats vindt in Austin, Texas, USATevens zal de band ook spelen op de Dutch Impact Party tijdens SXSW.

LIVEDATA 15/03 Swan Dive (Dutch Impact Party) 5.30 – 6.00 pm 16/03 The Sidewinder Inside

*****

Drive Like MariaDrive like Maria maakte in 2009 een vlammende start met hun debuutalbum Elmwood waarvan de eerste single, I’m On A Train meteen de radio op denderde. De vlam sloeg opnieuw in de pan met de release van hun gelijknamige plaat Drive like Maria (2012) waarvan singles als Where The Brokenhearted Go en Boomerang de rock scene van de Benelux deden opschrikken.

De driemansformatie, bestaande uit Bjorn Awouters, Nitzan Hoffmann en Bram van den Berg, overstijgt zichzelf met het recent verschenen album Creator, Preserver, Destroyer dat wederom garant staat voor gitaargeweld en eigenzinnige songs. Luister maar eens naar de singles Nighthawk, (oud IJsbreker) Keeps Me Going of Saints.

LIVEDATA 23/02 Paard Van Troje, Den Haag 24/02 Doornroosje, Nijmegen 25/02 VERA, Groningen 02/03 Tolhuistuin @ Paradiso Noord, Amsterdam 03/03 Het Burgerweeshuis, Deventer 04/03 Effenaar, Eindhoven 09/03 De Helling, Utrecht 11/03 Rotown, Rotterdam

Win hier een Meet & Greet & Kleedkamersessie met Drive Like Maria in het Paard te Den Haag.

Lees hier ons interview met Drive Like Maria.