Linkin Park kondigt nieuw album aan

Linkin ParkLinkin Park is terug! Op 19 mei verschijnt het nieuwe album One More Light. De nieuwe single Heavy ft Kiiara is vanaf nu beschikbaar via alle streaming services en downloadkanalen.

One More Light, dat kan worden pre-ordered via linkinpark.com, is het zevende studioalbum van de band. Het eerste album, Hybrid Theory, is het bestverkopende debuutalbum van deze eeuw in de USA en is goed voor 10 miljoen verkochte albums (Diamond status). De band heeft in z’n carriere tot nu toe 2 Grammy Awards, 5 American Music Awards, 4 MTV VMA Awards, 10 MTV Europe Music Awards en 3 World Music Awards gewonnen. De band heeft wereldwijd stadions uitverkocht en was headliner op festivals als Download en Reading and Leeds.

Tracklisting One More Light

  1. Nobody Can Save Me
  2. Good Goodbye
  3. Talking to Myself
  4. Battle Symphony
  5. Invisible
  6. Heavy ft. Kiiari
  7. Sorry for Now
  8. Halfway Right
  9. One More Light
  10. Sharp Edges