Biffy Clyro, Allah-Las, Birdy en meer naar Sziget 2017

Sziget FestivalHet programma van Sziget 2017 is nog steeds niet uitgegroeid. Dit keer voegen Macklemore & Ryan Lewis, Biffy Clyro, Birdy, Bakermat en zes andere artiesten zich bij de eerder aangekondigde namen. Op meer dan 50 venues zijn tussen 9 en 16 augustus honderden acts te zien op het kleurrijke Óbuda-eiland in Boedapest.

Macklemore & Ryan Lewis, die al eerder op Sziget speelden, staan op 12 augustus als headliner op de Main Stage. Ook Biffy Clyro keert deze zomer terug naar de Main Stage, op 10 augustus. Op 13 augustus vliegen onder meer Tycho en Allah-Las over. Vanaf Nederlandse bodem zijn Bakermat en Don Diablo toegevoegd aan de line-up. De Duitse rapper Marteria maakt zijn opwachting op The Island of Freedom op 14 augustus. Op de laatste festivaldag, 15 augustus, zorgen onder andere Birdy, Breaking Benjamin en HVOB voor een knallende afsluiting.

Tickets en Sziget Express
Zowel de 7- als 5-Day Passes zijn nog tot 31 mei voor de huidige prijzen te verkrijgen op nl.szigetfestival.com. De eerste twee dagen, 9 en 10 augustus, vallen buiten de 5-Day Passes. Voor deze Dag -1 en Dag 0 zijn tevens losse dagtickets beschikbaar, evenals voor de overige dagen. De Sziget Express is inmiddels voor meer dan 80% vol. Tickets en meer informatie over de treinen zijn te vinden op nl.szigetfestival.com/travel/sziget-express.

Alle namen tot nu toe in alfabetische volgorde
Alex Clare
Allah-Las
alt-J
Andy C
Anne-Marie
Bad Religion
Bakermat
Bassjackers
Bear’s Den
Biffy Clyro
Billy Talent
Birdy
Breaking Benjamin
Cashmere Cat
Charli XCX
Chef’Special
Clean Bandit
Crystal Fighters
Danny Brown
De Staat
Dimenson
Dimitri Vegas & Like Mike
DJ Shadow
Don Diablo
Dubioza Kollektiv
Flume
Fritz Kalkbrenner
George Ezra
GTA
GusGus
Her
HVOB
Interpol
Jagwar Ma
Jamie Cullum
Kasabian
Kensington
Leningrad
Léon
Mac Demarco
Macklemore & Ryan Lewis
Major Lazer
Mando Diao
Marteria
Maurice West
Metronomy
Nervo
Nothing but Thieves
OH Wonder
Oliver Heldens
P!NK
Paul Van Dyk
PJ Harvey
Rita Ora
Rone
Rudimental live
Steve Aoki
Sunnery James & Ryan Marciano
The Courteeners
The Kills
The Naked and Famous
The Pretty Reckless
The Strypes
The Vaccines
Tom Odell
Two Door Cinema Club
Tycho
Valentino Khan
Vince Staples
W&W
Watsky
Weval
White Lies
Wiz Khalifa