The Water van San Cisco verschijnt 5 mei

San CiscoHet Australische San Cisco klinkt even zonnig en onbezorgd als dat ze eruit zien. Opwekkende gitaarpop, luchtige teksten en een flinke dosis plezier klinken door in hun muziek. De jonge groep komt aankomend voorjaar met hun nieuwe album The Water.

Volgens de band is het album een stuk volwassener dan hun eerdere werk. De thema’s liefde, heimwee en gemis worden op de nieuwe plaat aangesneden in een combinatie van disco, funk, indie en hiphop invloeden. Het album The Water is vanaf 5 Mei beschikbaar in Nederland en de eerste single Hey, Did I Do You Wrong? is nu alvast te beluisteren.

Tracklisting The Water

  1. The Kids Are Cool
  2. Sunrise
  3. That Boy
  4. The Distance
  5. Hey, Did I Do You Wrong?
  6. Waiting for the Weekend
  7. SloMo
  8. The Water
  9. Did You Get What You Came For
  10. Make Me Electrify