Stationschef 254: The Life I Live / Patrick Clerkx (programmeur)

The Life I LiveOp 26 en 27 april maakt Den Haag zijn reputatie als beatstad numero uno weer eens helemaal waar. In alle, nou ja in de meeste krochten en kroegen van de binnenstad zal livemuziek te horen zijn, van eigen vruchtbare Haagse bodem, maar ook geïmporteerd uit andere delen van het land. Dit alles vindt plaats onder de vlag van The Life I Live.

Dit tweedaagse muziekfestijn is genoemd naar de gelijknamige Neder-klassieker van de legendarische Q65, een van de bands die de stad achter de duinen de reputatie bezorgde van muzikaal hofleverancier. The Life I Live is de opvolger van de roemruchte Haagse Beatnach. Ook nu staan de avond en de nacht voor de verjaardag van de vorst in het teken van muzikale feesten, alleen is koningsdag er bijgekomen als extra dag vol muzikaal vertier.

Het hele programma noemen zou te veel ruimte vergen, maar als je weet dat o.a. My Baby, Kraak & Smaak en Jeangu Macrooy zich in het feestgewoel zullen mengen, dan heb je een indruk van de klasse en de breedte van het programma van The Life I Live 2017.
Voor meer info over dit grote en gratis festijn verwijzen we je graag naar www.thelifeilive.nl, maar je kunt ook luisteren naar het interview dat onze Bazz had met Patrick Clerxx, een van de drijvende krachten achter het festival. Hieronder zie je Patricks lijst met een mooie mix van persoonlijke favorieten en muziek van een aantal topacts acts van The Life I Live 2017.

Het interview van Bazz met Patricks is te horen op zaterdag 15/04 tussen 19:00 en 21:00 uur en in de herhaling op donderdag 20/04 vanaf 22:00 uur.

Patrick’s top 25.

 1. Grandaddy – He’s Simple, He’s Dumb, He’s The Pilot
 2. Het Universumpje – Het Tandenloze Leeuwendeel
 3. David Bowie – Lady Grinning Soul
 4. Blonde Redhead – Elephant Woman
 5. Maserati – They’ll No More Suffer from Thirst
 6. Pocket Knife Army – Wolf of Memphis
 7. Soundgarden – The Day I Tried To Live
 8. Trans Am – I Want It All
 9. Judas Priest – Beyond the Realms of Death
 10. Sevdaliza – Human
 11. Blahalouisiana – Deeper (I’m Going Deeper)
 12. The Stangs – Carousel
 13. Fresku – Juice
 14. Jeangu Macrooy – Step Into The Water
 15. Pink Oculus – US
 16. Death Alley – Black Magick Boogieland
 17. MY BABY – Luminate
 18. CUT_ – Trigger
 19. The Mysterons – Metamorphosis
 20. Birth of Joy – Meet Me at the Bottom
 21. Nachtschade – Staircase
 22. Compact Disk Dummies – Monster
 23. ISLAND – Spotless Mind
 24. Con Brio – Free & Brave
 25. Polynation – Dew