Live Foto Review: Best Kept Secret – 17 juni 2017

Live Foto Review: Best Kept Secret 2017 @ Hilvarenbeek
17 juni 2017
Foto’s Hub Dautzenberg

Best Kept Secret vond dit jaar plaats op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 juni 2017 op Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Volgend jaar vieren ze het vijfjarige bestaan. Best Kept Secret 2018 vind plaats op 8, 9 en 10 juni 2018.

Op Best Kept Secret programmeren we de artiesten die we zelf graag willen zien en bij voorkeur zetten we ze voor een groter publiek dan ze normaliter gewend zijn. We beperken ons niet tot een paar genres. Van indierock tot hiphop en van garage rock tot electronica: als we het tof vinden, staat het op het festival. Er valt genoeg te ontdekken in een line-up met bijna 100 artiesten, bands en dj’s.

De rest laten we over aan jou en je vrienden. Sleep je vrienden mee naar een area die er gisteren nog niet was (en zet daar zelf jullie favoriete platen op), schuif aan bij ons long table dinner of gooi je eigen vlees op onze BBQ’s. En vooral: geniet samen met ons van drie dagen toffe muziek en spannende artiesten.

 

Wild Beasts

Wild Beasts

Wild Beasts

Wild Beasts

Whitney

Whitney

Whitney

Whitney

Whitney

Whitney

Thomas Azier

Thomas Azier

Thomas Azier

Thomas Azier

The Boxer Rebellion

The Boxer Rebellion

The Amazons

The Amazons

The Amazons

The Amazons

George Ezra

George Ezra

George Ezra

George Ezra

Cloud Nothings

Cloud Nothings

Cloud Nothings

Cloud Nothings

Circa Waves

Circa Waves

Circa Waves

Circa Waves

Circa Waves

Circa Waves

Best Kept Secret

Best Kept Secret