Paceshifters – Draw A Blank

Met zijn laagvliegende gitaren, Cobain-esque zang en tomeloze energie is Draw A Blank een ideale opener van het nieuwe seizoen van Paceshifters. Paul en Seb Dokman en Jesper Albers hebben met Draw A Blank hun beste single tot dusver afgeleverd en er is alle reden om aan te nemen dat er op het nieuwe album nog veel meer sterk nieuw werk zal staan. Voor de opnamen van album 4 is het trio naar Austin gevlogen om gebruik te maken van de diensten van producer Chris ‘Frenchie’ Smith, die in het verleden goede resultaten heeft geboekt met o.a. Dandy Warhols, Slayer en Jet om drie uiteenlopende bands te noemen. Begin maart komt het nieuwe album officieel uit, onder de titel Waiting To Derail. En al heeft Paceshifters zijn draai in de studio gevonden, hun natuurlijke habitat is en blijft de bühne. Dus komt er een tournee langs de belangrijkste zalen van ons land en ook zal de band te zien zijn op menig festival, te beginnen met een show op Noorderslag.

Paceshifters – Draw A Blank