Vrienden van Pinguin Radio

Pinguin Radio wil een publieke zender zijn, niet in de gangbare betekenis van een met belastinggeld onderhouden station, maar letterlijk: samen met jullie, onze luisteraars. Wordt er op dit moment al veel spontaan gedoneerd, vanaf nu kan je ook actief deelnemen aan Pinguïn Radio: word vriend van Pinguin Radio !

Ook voor ons gaat alleen de zon voor niets op. Om Pinguin Radio in de lucht te houden is er geld nodig. Een belangrijke bron van inkomsten zijn de donaties van onze luisteraars: spontane donaties, eenmalig donaties. De vrienden van Pinguin Radio voegen daar een extra dimensie aan toe: zij zorgen voor een stabiele basis voor Pinguin Radio door maandelijks een vast bedrag te doneren.

Door vriend te worden van Pinguin Radio help je niet alleen om de zender in stand te houden, je ontvangt ook het fraaie Pinguin Radio sponsorpakket. En alle vrienden krijgen natuurlijk een eervolle vermelding op de speciale “vrienden van Pinguin Radio” pagina.

Als vriend van Pinguin Radio machtig je ons om iedere maand een vast bedrag te incasseren (tot wederopzegging en dat kan elk moment). Hieronder kan je een formulier invullen om “vriend van Pinguin Radio” te worden (voor de algemene voorwaarden zie Algemene voorwaarden).

Zo word je vriend van Pinguin Radio

Als je het leuk vindt, kan je een plaats krijgen in de eregalerij van de vrienden van Pinguin Radio. Upload je foto en/of vermeld je naam, dan komt je naam/foto op onze site.Vul hieronder je gegevens inAlgemene voorwaarden